Model S

részletek
 • 2.1
  mp
  gyorsulás
 • 322
  km/h
  végsebesség
 • 837
  km
  hatótáv

Model 3

részletek
 • 3.3
  mp
  gyorsulás
 • 261
  km/h
  végsebesség
 • 580
  km
  hatótáv

Model X

részletek
 • 2.6
  mp
  gyorsulás
 • 262
  km/h
  végsebesség
 • 580
  km
  hatótáv

Model Y

részletek
 • 3.7
  mp
  gyorsulás
 • 241
  km/h
  végsebesség
 • 505
  km
  hatótáv

Használt Tesla kereső
Nyugat-Európából

részletek

Szolgáltatásaink

Finanszírozás

A piacon elérhető egyik legalacsonyabb kamatszintet tudjuk biztosítani ügyfeleinknek, a ügyintézési folyamat összes terhét átvállalva.

Biztosítás

Számos biztosító társaság termékét kínáljuk ügyfeleinknek, melyek jelenleg a piacon elérhető egyik legkedvezőbb termékek.

Transzparencia

Átlátható és szabályozott folyamatokon keresztül, stabil háttérrel és sok év tapasztalatával kezeljük érdeklődését és megrendelését.

Bérautó

Bérelj tőlünk Teslát és éld át az elektromos autózás csúcsát! Ha pedig vásárolsz tőlünk, a bérlet költsége nem kerül felszámításra.

6 lépésre a saját Tesládtól

1 Típus kiválasztása

Válaszd ki kedvenc modelledet

2 Konfigurátor

Szabd testre a 3D-s konfigurátorral

3 Ajánlat

Részletes árajánlatot készítünk

4 Finanszírozás és biztosítás

Mutatjuk a legjobb konstrukciókat

5 Megrendelés

Az összes folyamatot bonyolítjuk

6 Kulcsátadás

Gratulálunk az új Tesládhoz!

Bérelj Tesla Model 3-at
MAH Zrt-től!

részletek
Amennyiben kérdésed merülne fel a rendeléssel, vásárlással kapcsolatban, vagy bármi másban tudunk segíteni, keress minket bizalommal:
Král Ádám
Értékesítő
Luczek Dávid
Értékesítő

MAH Zrt. - a piacvezető
prémium gépjármű importőr

részletek

Csapatunk

Jelenleg Král Ádám és Luczek Dávid fogadja az érdeklődők leveleit, megkereséseit, célunk a forgalommal arányos folyamatos bővítés, legyen az emberi erőforrások területe vagy a cég egyéb erőforrásainak feljesztése. Kollégáink összességében több, mint 80 éve foglalkoznak gépjármű kereskedelemmel és finanszírozással, és minden egyéb járművekkel kapcsolatos folyamatokkal, szakmai múltjuk és tapasztalatuk alább olvasható:
Mudri Dániel
Cégvezető
Dániel 2012 óta foglalkozik aktívan autóértékesítéssel, kereskedelemmel. Szakmai tapasztalata életkora ellenére igen magas, járműismerete több prémium termékben is kiváló. Pályafutását használt autó értékesítőként kezdte, majd Budapesten a Pannonhandel Zrt.-nél folytatta tevékenységét. A Magyar Autókereskedőháznál a kezdetek óta jelen van értékesítőként, sikereink többek között neki is köszönhetőek.
Král Ádám
Értékesítő
Ádám több éves értékesítői tapasztalattal került csapatunkhoz, már korábban is foglalkozott járművek értékesítésével. A MAH Zrt.-hez való csatlakozását nagyban befolyásolta a terület vonzalma. Szakmai felkészültsége igen magas a területen, tudását a MAH Zrt.-nél kamatoztatja a jövőben.
Luczek Dávid
Értékesítő
Dávid közel 8 éves tapasztalattal rendelkezik pénzügy - tanácsadás területen, amely kapcsán jelentős tapasztaltot szerzett már gépjárműértékesítés területen. Elkötelezett híve a minőségi gépjárműszolgáltatásoknak és az ügyféligények teljeskörű, magas szintű kiszolgálásának!
Szakmai felkészültségével és precizitásával a MAH Zrt. csapatát erősíti a jövőben.